Afbeelding
Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Dit plekje van de week, gemaakt door Mariska de Kok, is te zien in de etalage van Galerie Atelier Kloosterplein. Kloosterplein 22.

Wie deze locatie herkent, kan zich melden bij Galerie Atelier Kloosterplein en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: The only way is up.

De oplossing van vorige week was: Garnalen.


Cursus 'Grip & Glans'

welzijn n Op donderdagavond 15 maart houdt Welzijn Noordwijk, in samenwerking met het Kwadraad maatschappelijk werk, de eerste bijeenkomst van een nieuw cursusprogramma 'Grip & Glans'. Deze groepscursus draait om het positief in het leven staan, je zelfvertrouwen vergroten en meer initiatief nemen.

Wil je wel iets doen, maar komt het er steeds niet van? Wil je graag meer sociale contacten hebben? Ben je vaak moe terwijl je niet veel hebt gedaan? Of zou je graag meer dingen willen doen die bij je passen? Tijdens deze groepscursus ligt de focus op iets wat je zelf wilt veranderen. Iedereen kiest een persoonlijk doel wat hij of zij belangrijk vindt en gaat daarmee aan de slag.

De cursus is bedoeld voor iedereen uit Noordwijk van 18 jaar en ouder. Het maximum aantal deelnemers is 12. Er worden wekelijks 6 bijeenkomsten georganiseerd op donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. De cursus start op 15 maart en er is een terugkombijeenkomst waarin we terugkijken op de cursus en ervaringen uitwisselen. De datum voor de bijeenkomst wordt later bepaald.

Locatie cursus: De Wieken, Wassenaarsestraat 5. Kosten: € 30,00 voor de totale cursus, inclusief een persoonlijke werkmap en koffie/thee. Aanmelden kan via nikki.vanderven@welzijnnoordwijk.nl of op tel. 06-40567077.


Opbrengst collecte

hersenstichting n Van 29 januari t/m 3 februari vond de Hersenstichtingcollecte weer plaats. Ook in Noordwijk gingen 20 collectanten op pad om geld in te zamelen voor al die mensen met een hersenaandoening. Eén op de vier mensen krijgt te maken met een hersenaandoening. De Hersenstichting zet alles op alles om dit terug te dringen. Met een opbrengst van € 2724,- heeft de Noordwijk hieraan bijgedragen. De Hersenstichting bedankt alle collectanten en gulle gevers.