Fly me to the moon, zo heet het speciale theaterproject voor het ruimtevaartjaar. | Foto: Ina Verblaauw
Fly me to the moon, zo heet het speciale theaterproject voor het ruimtevaartjaar. | Foto: Ina Verblaauw Foto:

Fly me to the moon

ruimtetheater n In het kader van Noordwijk Space 2018 presenteert ZeepaanZee eind september/begin oktober 2018 de theaterproductie 'Fly me to the Moon'.


Aan het script wordt nog volop gewerkt door artistiek leider Martine Zeeman. Zij voert vele gesprekken met medewerkers uit alle lagen van de ESTEC organisatie. Zij zijn immers de mensen die de hele dag bezig zijn met ruimtevaart. Met hen bespreekt zij de aan werk gerelateerde dromen, om deze om te zetten in theater. Met spel, muziek, zang, dans en beeldende kunst. Een bijzondere productie door vele amateurs, enkele semiprofs en de nodige professionals uit de theater- en muziekwereld in combinatie met in en rond Noordwijk wonende medewerkers van de ESTEC Theater- en Muziekclub.

Het gaat over een familie die naar de maan verhuist. Veel meer kunnen choreograaf/docent/productieleider Nick Fleuren en Martine Zeeman nog niet prijsgeven.
De uitvoeringen zullen gaan plaatsvinden op het maanlandschap-achtige parkeerterrein van Decos. Er zal een tribune worden gebouwd dat plaats biedt aan 300 toeschouwers per avond. In totaal zullen acht, waarschijnlijk Engelstalige voorstellingen worden uitgevoerd. Eind maart, als het script af is, zal worden gestart met de audities. Hiervoor kan men zich opgeven bij nick@nickfleuren.nl. Ook vrijwilligers kunnen zich op dit adres aanmelden.

Afbeelding