Welzijn Noordwijk geeft dit jaar een heel andere invulling aan NL Doet. | Foto: PR
Welzijn Noordwijk geeft dit jaar een heel andere invulling aan NL Doet. | Foto: PR Foto:

NL Doet: Noordwijk doet ook dapper mee

klussen n Op 9 en 10 maart wordt samen met het Oranjefonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd: NL Doet! Welzijn Noordwijk doet daar aan mee. Daarom is er een grote vrijwillige klusactie opgezet voor mensen die wel wat handjes kunnen gebruiken of samen iets leuks willen doen. Doe je ook mee?

Welzijn Noordwijk is op zoek naar mensen die al te lang een klusje hebben liggen wat aangepakt moet worden. Heb jij een schilderijtje wat opgehangen moet worden? Wil je dolgraag een keertje naar het strand en weet je niet hoe? Of heb je een tuinklusje? Stuur dan je klusje in via de onderstaande contactgegevens en wij gaan op zoek naar een vrijwilliger om dit klusje te klaren.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het hart van de sociale initiatieven. Daarom de oproep aan alle inwoners van Noordwijk die zich willen inzetten. Er zijn door heel Noordwijk allerlei klusjes te doen bij mensen thuis.

Een lamp repareren, een schutting in de tuin recht zetten, een kopje koffie aan het strand. Wil je een uurtje vrij maken om iemand blij te maken met een klusje? Klinkt leuk toch?! Via de onderstaande contactgegevens is het mogelijk om je aan te melden.

Om elkaar tussendoor ook even te ontmoeten, is er op beide dagen een lunch van 11.30 tot 13.30 en is er zaterdagmiddag een gezellige borrel om de Nl Doet!-campagne feestelijk af te sluiten.

Op vrijdag 9 maart kunnen vrijwilligers hun klus ophalen bij de Wieken, Wassenaarsestraat 5. Op zaterdag 10 maart is de locatie het Trefpunt, Schoolstraat 2.
Meer informatie en voor het aanmelden van klussen of vrijwilligers bij Aleid Guijt via aanmelden@welzijnnoordwijk.nl, tel. 06-40237165, of neem een kijkje op www.welzijnnoordwijk.nl