Carnaval gaat vrijdag van start

Carnaval n Vrijdag 9 februari start Carnavalvereniging de Noortukkers om 19.00 uur het carnavalsprogramma met de vierde verlichte optocht van de Bollenstreek.

Bij café de Meerniet en café Thomas zal er een blaaskapel staan om de sfeer er alvast goed in te brengen. Aansluitend is de bekendmaking van de winnaar en een gratis feestavond in het Northgo College
Zaterdagmiddag zijn beide Prinsenparen aanwezig op het SJC jeugdfeest. De dag wordt afgesloten met een Flugel Après Ski Party. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Keurslagerij Krijn van der Bent en Flitz voor Kids. Het feest vindt plaats in het Northgo College van 21.00 tot 1.00 uur.
Traditiegetrouw is op zondag van 13.30 tot 17.00 uur de gezinsmiddag met dit jaar als thema Disney en Hawaï. Denk hierbij aan een ballonnenclown, popcornmachine, suikerspinmachine, springkussen en schmink mogelijkheden. Toegang is gratis voor leden en kinderen tot 12 jaar, niet-leden vanaf 12 jaar betalen € 5,00. De dag wordt afgesloten met de Familie Dinner show. Inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk.
Beide Prinsenparen bezoeken maandagochtend Groot Hoogwaak. In de middag verspreidt het carnavalsgevoel zich over diverse kroegen tijdens de jaarlijkse kroegentocht. Het thema hiervoor is Goud&Fout. De avond wordt afgesloten met een feestavond in café De Wels.
Dinsdag worden Zorginstelling Noordwijkerduin en woonzorgcentrum Sint Jeroen bezocht. Het carnaval eindigt met een doorzettersbal in De Wels.
www.denoortukkers.nl