Iedere woensdag – De Breischool Breien met De Breischool. Iedereen kan aanschuiven, jong en oud, dames en heren, Nederlands- en anderstalig. Elke woensdag 14.00 – 16.00 uur. Deelname is gratis.


Zondag 4 februari - College over Churchill
De jonge Oxford-historicus Felix Klos geeft college in Het Cultuurcafé over Winston Churchill, vader van Europa. In zijn gelijknamige boek gebruikt Klos een schat aan niet eerder gepubliceerd.
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, wel graag reserveren.

Vrijdag 9 februari - Ronja Voorleesmarathon
Het initiatief 'Geef een (prenten)boek cadeau' heeft als missie alle – maar dan ook alle – kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Ronja de Roversdochter is hét boek van 2018. Om 10 uur geeft Burgemeester Rijpstra met de kinderen van de Basisschool Schapendel het startsein voor de Ronja voorleesmarathon om 10.00 uur.

Zaterdag 10 februari - Gypsy jazz met Tim Kerssies
Tim Kerssies, de accordeonist van Pierre et les Optimistes, de band die in oktober vorig jaar op het podium stond, is terug in Het Cultuurcafé. Dit keer met zijn gypsy jazztrio.
Aanvang 15.00 uur, tickets (€5,- incl koffie/thee) online en in de boekhandel


Zondag 11 februari 2018 - Dag van de Spiritualiteit
Het is de Dag van de Spiritualiteit bij van der MEER/Het Cultuurcafé.
Schuif aan bij medium Tooske Laurier, helderziende Wim Brama of Leenard Turk voor jouw naamuitleg. Elise Simons is aanwezig om te vertellen over Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot - hermetisme en christendom, een verkenningstocht waarvan zij de mede-vertaler is. Tessa van Rossens geeft readings over de kracht van het voelen
Tussen 14.00 en 17.00 uur, toegang vrij.

Wilt u op tijd op de hoogte zijn van de activiteiten in Het Cultuurcafé Noordwijk? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via de website. Het Cultuurcafé is gevestigd aan De Keuvel 1 in Noordwijk Binnen en is zeven dagen per week geopend. Meer informatie www.boekhandelvandermeer.nl of bel naar 071-361 30 73.