Afbeelding
Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Dit plekje van de week, gemaakt door Ans Vianen, is te zien in de etalage van Galerie Atelier Kloosterplein. Kloosterplein 22.

Wie deze locatie herkent, kan zich melden bij Galerie Atelier Kloosterplein en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: gezellig winkelen in de straat, die praktisch aan het strand grenst.

De oplossing van vorige week was: Hoofdstraat bij de ABN automaat.


Boerenbal in café De Wels

Carnaval n Boeren en boerinnen uit Noordwijk en omstreken zijn welkom op het gezellige Boerenbal van Carnavalvereniging de Noortukkers.

Deze gezellige middag met Oudhollandse spellen en muziek van de Torentrekkers is een must voor jong en oud. Natuurlijk zal ook het fameuze rad van fortuin niet ontbreken. Op zondag 4 februari om 15.00 uur heten wij boeren, boerinnen, hoge heren en een ieder die zin heeft in dit boerengebeuren welkom in onze boerenstulp café De Wels. De toegang is gratis.


Seniorenmiddag met CV De Noortukkers

noortukkers n Op zaterdag 3 februari houdt Carnavalvereniging De Noortukkers weer de jaarlijkse carnavalsmiddag voor senioren in het Northgo College aan de Duinwetering 107.

Het feest begint om 13.30 uur en duurt ongeveer tot 17.00 uur. De bekendmaking van de Groot Noortukker is om 14.30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Uiteraard treden de dansmariekes weer op en wordt de middag muzikaal omlijst door Hofkapel de Torentrekkers.

Voorafgaand aan de seniorenmiddag wordt traditiegetrouw om 12.00 uur een boerenkoolmaaltijd geserveerd (zaal geopend vanaf 11.45 uur). De kosten voor de maaltijd inclusief twee consumpties bedragen € 6,00 per persoon (betalen bij binnenkomst). Wie mee wil eten moet zich snel opgeven bij de heer S. Bulk via tel. 06-30017732 of tel. 3622716.