Vijftig jaar Zonnebloem

jubileum n Maandag 8 januari vierde De Zonnebloem Noordwijk haar vijftigjarig bestaan in Het Trefpunt.

Samen met de gasten en de vrijwilligers werd het een gezellige middag met muziek en veel lekkers én met hoog bezoek van de wethouders Gerben van Duin en Marie-José Fles die het bestuur in het zonnetje zetten. Marie-José sprak grote dank uit aan de trouwe vrijwilligers die hard nodig zijn om de Zonnebloem goed te laten functioneren.
Op maandag 5 maart wordt het jubileum uitgebreid gevierd en in juni staat er een leuke boottocht op het programma.
Verder is De Zonnebloem op zoek naar jonge vrijwilligers. Het belangrijkste doel bestaat uit het bezoeken van gasten en meedoen aan een activiteit. 2018 wordt in elk geval een feestelijk jaar!


Schrijfcafé bij Palliam

voornemens n Op woensdag 24 januari is bij Palliam vanaf 10.00 uur een nieuw creatief Schrijfcafé. Dit keer staat het in het teken van 'goede voornemens'.

Het keerpunt van midwinter ligt inmiddels achter ons. Alhoewel de dagen nog koud en grijs zijn, neemt het licht heel langzaam weer toe. De deur naar de lente staat op een kiertje. Het is een goede tijd om terug te kijken en te evalueren. Hoe was 2017? Wat ging er allemaal goed? Waar ben je minder tevreden over?
Laat je verrassen wat er zoal uit je pen tevoorschijn komt. Iedereen is welkom, of je nu al vaker hebt geschreven of nog nooit een tekst op papier hebt gezet. Onder leiding van Kitty Kuipers kan je ontspannen alle voornemens op papier ordenen en naar elkaar luisteren. Het Schrijfcafé is van 10.00 tot 12.00 uur aan de Nieuwe Zeeweg 75 en de bijdrage is € 10,-. Inschrijven kan via www.palliam.nl