Zaterdag 20 januari - Filosofie van de jamsessie Filosoof Jurriën Rood schreef Filosofie van de jamsessie - hoe we kunnen samenwerken in vrijheid. Jammen en filosoferen in Het Cultuurcafé. Aanvang 15.30 uur, toegang vrij, graag reserveren


Woensdag 24-1-2018 voorleesontbijt
De Nationale Voorleesdagen beginnen vandaag. Groep 1, 2 en 3 van De Schapendel komen ontbijten bij van der MEER en worden voorgelezen in de boekhandel en bij Dirk Supermarkt. De Nationale Voorleesdagen duren tot en met 3 februari en Ssst! De tijger slaapt is Prentenboek van het jaar.


Elke woensdag
Elke woensdagmiddag breien! Breien, of een ander handwerk, met De Breischool. Iedereen kan aanschuiven, jong en oud, dames en heren, Nederlands- en anderstalig. Neem je eigen project, naalden en garen en ander gereedschap mee. Of, als je nog nooit gebreid of gehaakt hebt, gebruik onze naalden en wat garen om te oefenen.
Elke woensdag 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis.


Donderdag 25 januari - Windkracht nieuwjaarsquiz
Voor de zesde keer organiseert Windkracht 3pt0 de spannende nieuwjaarsquiz. Vragen over sport, boeken, religie, muziek etc. zullen je hersenen pijnigen. De quiz wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Je kunt je aanmelden als groep, of als individu.
Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen, om 19.30 uur begint de quiz! Wees op tijd!
Kosten voor deze avond zijn € 2,50 p.p.


Vrijdag 26 januari - Loopbaanspreekuur
De laatste vrijdag van de maand januari, maart en mei houdt coach en loopbaanbegeleider Wenda Verhoog loopbaanspreekuur.
Ga in gesprek met Wenda en vind een manier van werken en leven die bij je past.
Tussen 10.00 en 12.00 uur (inloop), toegang vrij


Zaterdag 27 januari - Scott Kelly
340 dagen zonder gewicht, 400 experimenten in het ISS, 10.880 zonsopkomsten, 231.498.542 afgelegde kilometers... Aan boord van het ISS (International Space Station) maakte NASA-astronaut Scott Kelly dingen mee die bijna niemand van ons ooit mee zal maken. Hij vertelt over zijn ervaringen en over zijn boek Een jaar in de ruimte - Een leven lang astronaut bij Space Expo i.s.m. uitgeverij Harper Collins.
Op vertoon van het boek geldt een speciale toegangsprijs voor ruimtevaartmuseum Space Expo.
Inloop 13.30 uur/aanvang 14.00 uur

Voor meer informatie en reserveringen: www.boekhandelvandermeer.nl