Aan de slag met Veerkracht

mindfullness n Ieder mens krijgt te maken met uitdagingen, tegenslagen of ingrijpende veranderingen die een stevig beroep kunnen doen op je veerkracht. Hoe kun je voorkomen dat op zeker moment de rek eruit gaat? Een van de sleutels is goed omgaan met je zelf. Dat lijkt eenvoudig, maar het is een kunst. Om dit te leren is er op 18 januari om 20.00 uur een avond in De Vinkenhof.

Frank Jonker, personal coach en mentor bij MGI coaching zal ons deze avond uitleg geven over een aantal basisprincipes in de mindfullness (beoefenen van aandacht) en hoe mensen in zijn coachingspraktijk hiermee weer op de been zijn gekomen. Aan de hand van een aantal individuele oefeningen en interactieve werkvormen zullen we zelf ontdekken hoe we onze innerlijke spankracht kunnen vergroten door goed om te gaan met onszelf. Deelnemers ervaren dat kleine veranderingen een wereld van verschil kunnen maken.

Aanmelding bij ds. Petra van der Burg via ds.p.vdburg@gmail.com of tel. 06-18409727.


Cursussen in Atelier Joke Zee

Tekenles n Op woensdag 17 januari start Joke C. Bos weer met het geven van cursussen in haar atelier. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

De ochtendcursus (9.30-12.30 uur) en middagcursus (13.30-16.30 uur) bestaan uit 8 lessen. De eerste vier lessen wordt er getekend en de laatste vier geschilderd n.a.v. uiteenlopende opdrachten: werken naar de waarneming afgewisseld naar thema, concept of idee.
De begeleiding is individueel en benadrukt het ontwikkelen van eigen stijl. Joke besteedt veel aandacht aan het ambacht en bepreekt de voorbeelden uit de kunstgeschiedenis en media als inspiratiebron.

Aanmelden en info via tel. 06-15521912 of joke.bos99@gmail.com. www.jokecbos.nl