Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Dit plekje van de week, gemaakt door Mariska de Kok, is te zien in de etalage van Galerie Atelier Kloosterplein. Kloosterplein 22.

Kijk voor het hele schilderij op www.denoordwijker.nl en raad wie dit is. Wie deze locatie herkent, kan zich melden bij Galerie Atelier Kloosterplein en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: Kop of munt?

De oplossing van vorige week was 'Surfen'.


Arthouse Select gaat door

film n Al ruim 2 jaar draait De Muze op de 3e maandag van de maand om 20.00 uur een film die de bezoekers zelf uitkiezen.

Het concept van Arthouse Select is als volgt: de bezoekers van de film krijgen voorafgaand aan de hoofdfilm 3 trailers te zien en een stemkaart. Uit de 3 trailers maken zij een keuze welke film zij de volgende keer willen zien door middel van een stemkaart. De stemkaarten worden in de pauze geteld en daarna is dan bekend welke film er volgende keer draait. Oftewel het publiek bepaalt! En dat is uniek in Nederland.

Een lidmaatschap kost € 10,00 per jaar, een kaartje per film kost dan € 6,00. Introducees van leden mogen naar binnen voor € 7,50. Losse bezoekers € 9,00.

Nieuw is dat een Arthouse Select jaarpas op ieder willekeurig moment kan ingaan vanaf 1 januari.


Bingomiddag voor leden ouderenbonden

bingo n Op 4 januari houdt de ANSV een gezellige bingomiddag voor senioren in het Trefpunt.

Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een geweldige bingo, hapjes en drankjes. Tijdens de eerste pauze krijgt men een kopje thee of koffie en in de derde pauze drankje en hapjes. Om kwart over één is er gelegenheid elkaar een gelukkig en voorspoedig jaar te wensen. Om ongeveer half twee wordt een toost uitgebracht op het nieuwe jaar. Om twee uur start de bingomaster het spel. Er worden 5 ronden gespeeld. De bingomiddag is ongeveer half vijf afgelopen. De prijs per bingospelbord is € 2,50.