Schapendel in actie voor Schaapsherdertje

donatie n Een aantal doelen die de Schapendel eerder al hebben gesteund zijn het Dierenasiel, de voedselbank, Friends United en het glazen huis. Dit jaar is het goede doel kinderboerderij 't Schaapsherdertje.

Alle groepen zijn druk bezig met verschillende acties om zoveel mogelijk geld op te halen, bijvoorbeeld door het verkopen van cakejes, koekkruimels, het organiseren van een sponsorloop, een high tea voor de ouders, het verzamelen van lege flessen.
Donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur is er tijdens het kerstdiner van de kinderen een kerstcafé voor de ouders waar hapjes en drankjes te koop zijn. Daar is ook de kerstman aanwezig met mogelijkheid om met hem op de foto te gaan.
Ook de opbrengst van het kerstcafé komt te goede aan de kinderboerderij.

De school wil de kinderboerderij graag twee varkentjes schenken. Dit gebeurt op vrijdagmiddag 22 december om 13.30 uur bij de kinderboerderij.


Clubs halen € 5.810,- op met Grote Clubactie

clubloterij n Duizenden verenigingen verkopen gezamenlijk bijna 3 miljoen loten.

Lotenverkopers van de Grote Clubactie zijn ook dit jaar weer fanatiek aan de slag gegaan voor hun sport-, cultuur- of hobbyvereniging. De opbrengst in Noordwijk is in totaal € 5.810,-. Gezamenlijk is er 8,9 miljoen euro opgehaald met 5.500 deelnemende verenigingen. Zo'n 225.000 leden gingen de straat op om loten te verkopen voor hun club. Gezamenlijk verkochten zij bijna 3 miljoen loten. In de afgelopen drie jaar is de opbrengst uit de Grote Clubactie per club gestegen met gemiddeld 22%. Hieruit blijkt dat de Grote Clubactie voor verenigingen relevanter is dan ooit.

Dit jaar deden in Noordwijk de volgende verenigingen mee: - N.Z. & P.C. met een opbrengst van € 333,60; Badminton Club B.I.O.S. met een opbrengst van € 300,00; Gymn. en Sportveren. Door Oef. Sterk (DOS) met een opbrengst van € 3.393,60; TTV Tot Ons Vermaak met een opbrengst van € 494,40; Damvereniging KDC met een opbrengst van € 240,00; - Basketball vereniging MSV met een opbrengst van € 1.048,80.