Afbeelding
Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Dit plekje van de week, gemaakt door Wil van der Niet, is te zien in de etalage van Galerie Atelier Kloosterplein. Kloosterplein 22.

Kijk voor het hele schilderij op www.denoordwijker.nl en raad wie dit is. Wie deze locatie herkent, kan zich melden bij Galerie Atelier Kloosterplein en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: welke sport wordt hier beoefend?

De oplossing van vorige week: Martin Pierik, eigenaar van lijstenmakerij Bumble Bee.


Winnaars Najaarsactie

NOV n De winnaars van de tweede week van de Najaarsactie zijn bekend.

Het zijn: Fam. Leijdens, Binnenhof 40, Noordwijk; Fam. Van Bohemen, Duinkant 57, Noordwijk; Fam. Kelder, Binnenkant 76, Noordwijk; H. Meeuwenoord, Prins-Bernhartstraat 82, Noordwijk; S. Schoneveld, F.A Sesselerstraat 35, Valkenburg; I. Verhart, Quarles van Uffordstraat 102, Noordwijk.


Bingomiddag voor leden ouderenbonden

bingo n Op 4 januari houdt de ANSV een gezellige bingomiddag voor senioren in het Trefpunt.

Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een geweldige bingo, hapjes en drankjes. Tijdens de eerste pauze krijgt men een kopje thee of koffie en in de derde pauze drankje en hapjes. Om kwart over één is er gelegenheid elkaar een gelukkig en voorspoedig jaar te wensen. Om ongeveer half twee wordt een toost uitgebracht op het nieuwe jaar. Om twee uur start de bingomaster het spel. Er worden 5 ronden gespeeld. De bingomiddag is ongeveer half vijf afgelopen. De prijs per bingospelbord is € 2,50.


Inzameling DE-punten

koffiepunten n Het inzamelen van waardepunten van Douwe Egberts door Lionsclub Noordwijk is een groot succes. Uw waardepunten kunt u nog de gehele maand december inleveren bij Dirk, Albert Heijn, Vomar supermarkten, Blokker en de Bibliotheek. In de inzameldozen kunt u ook oud en buitenlands geld, zowel munten als papiergeld, deponeren voor staaroperaties bij blinden in de derde wereld.