Afbeelding
Foto: Wim Siemerink

Bloemenkoningin Hetty van de Laar neemt afscheid

afscheid n Deze week werd officieel afscheid genomen van de Bloemenkoningin. In de Bentley Bar stond Hetty van de Laar voor de allerlaatste keer in functie in de spotlihgts. Na twee jaar lang op heel veel momenten als ambassadrice van de Bloemenbadplaats te zijn opgetreden, maakt zij plaats voor een opvolgster.

'Twee jaar is precies een mooie termijn waarin ik heel veel contacten hebt gemaakt, veel heb geleerd en waarbij ik voor mijn geboortedorp belangrijk mocht zijn', vertelde zij een tikkeltje blozend.

Zij kreeg van veel kanten lof toegezwaaid voor haar altijd opvallend positieve uitstraling. Voorzitter Alfons Morssink van 'de mooiste File' roemde haar: 'Door jouw optreden zijn we vaker en nadrukkelijk in het nieuws geweest. Mogelijk gaan we de volgende koningin wel in de gehele Bollenstreek inzetten.'

Wethouder Pieter Jan Barnhoorn was eveneens vol lof: 'Jij straalde iets bijzonders uit. Zoals Noordwijk graag wil zijn. Ik vind het jammer dat het nu ophoudt, we gaan je schoonheid en je enthousiasme zeker missen.' Tot slot waren er de fotomomenten en de cadeaus. En als laatste officiƫle daad onthulde de Bloemenkoningin het thema van 'de Mooiste file van Nederland' voor 2018: 'Geef Bloemen de Ruimte'.