Afbeelding

Verslag dames Senioren MSV 1 - Stompwijk

handbal n Met nog twee wedstrijd te gaan in 2017 was Stompwijk nog een hobbel om te nemen. In een zware poule was Stompwijk een van de zwakkeren. Of dat ook een goede tegenstander voor de dames van MSV zou zijn, moest nog blijken.

De eerste twee doelpunten waren voor Stompwijk. Het was Emma Schepens die vanuit de hoek het eerste doelpunt voor MSV scoorde. Het bleef gelijk opgaan Joyce Godé en Karin v.d. Berg zorgde voor 3-3. Stompwijk kon wat afstand nemen maar mede door doelpunten van Rozi Prins en Joyce kon er weer aansluiting gemaakt worden tot 7-7. Het was Joyce die net voor rust 8-7 maakte.

De rust deed MSV goed en ze gingen weer voortvarend van start. Er kon uitgelopen worden naar 11-7 voordat Stompwijk weer een doelpunt maakte. Ondanks dat er aan beide zijden veel penalty's en ook tijdstraffen werden gegeven, bleef het een spannende wedstrijd om te kijken. De laatste vijf minuten werden nog erg spannend. De voorsprong van 17-13 liep terug naar 17-16. Ook Anne Schepens en Samantha Godé troffen in de tweede helft doel. Een break-out van Stompwijk werd gestopt door de prima keepende Sonja Loos. Tot slot waren het Emma en Rozi die de deur definitief dicht deden en zelfs de laatste penalty voor Stompwijk geen gevaar meer vormde voor de overwinning.

De dames en heren van MSV handbal kunnen nog steeds leden gebruiken. Ben je 18 jaar of ouder, met of zonder handbalervaring; kom eens naar een handbaltraining of vraag informatie aan bij Cries Haasnoot 071-3615770 of kijk op de site van www.MSVHandbal.com