Supportersbus FC 's-Gravenzande- Noordwijk

voetbal n Zaterdag 9 december speelt vv Noordwijk de competitiewedstrijd uit tegen FC 's-Gravenzande. De bus vertrekt om 12.45 uur vanaf het sportpark aan de Duinwetering. De eenmalige kosten zijn € 7,50. Voor meer info: www.supportersclub-vvnoordwijk.nl


Winter Wonderland

schaatsen n Op maandag 4 december werd het startschot gegeven voor het schoolschaatsen op Noordwijk Winter Wonderland. Basisschool "de Jutter" uit Het Vinkeveld had de eer om als eerste school uit Noordwijk te mogen schaatsen. De komende twee weken worden alle scholen in Noordwijk verwacht op de schaatsbaan van Noordwijk Winter Wonderland. Koninklijke Beuk verzorgt het vervoer van de scholen naar de ijsbaan aan de Koningin Astridboulevard. Na afloop van het schaatsen krijgen alle kinderen gratis chocolademelk aangeboden. Noordwijk Winter Wonderland is geopend tot en met 14 januari. Gedurende de gehele periode worden er allerlei winterse activiteiten georganiseerd in de Alpenstube en rond de ijsbaan. Meer informatie: www.noordwijkwinterwonderland.nl.


Strandexcursie

strand n De Strandgroep van IVN organiseert op zaterdag 9 december een strandexcursie voor het hele gezin over wat je vindt en ontdekt in de zee en op het strand. Tijd: 13.30-15.30 uur. Verzamelen: parkeerterrein Noordduinen, Noordduinseweg, Katwijk, op de hoek bij de KNRM-loods. De excursie duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van het weer en wat we vinden. De excursie is gratis en voor alle leeftijden. Aanmelden is niet nodig.