Peppa Pig en haar vriendjes komen naar De Muze op 16 december voor haar eigen familiemusical De grote plons! | Foto: Levin den Boer
Peppa Pig en haar vriendjes komen naar De Muze op 16 december voor haar eigen familiemusical De grote plons! | Foto: Levin den Boer Foto: Cor de Mooy

Nickelodeon-ster Peppa Pig komt naar de Muze

kindermusical n Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op tv bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical.

Op zaterdag 16 december beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in De Muze een vrolijk en muzikaal avontuur in de 'De Grote Plons!'. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto. Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons.

Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One's.

De voorstellingen vinden plaats om 14.00 en 16.00 uur in De Muze, Wantveld 2. Kaartprijs € 17.50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.demuzenoordwijk.nl of telefonisch via 3646226.

Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PeppaPig