Iedere woensdag – De Breischool Breien met De Breischool. Iedereen kan aanschuiven, jong en oud, dames en heren, Nederlands- en anderstalig. Elke woensdag 14.00 – 16.00 uur. Deelname is gratis.


Zaterdag 2 december – Voorleespiet
De Voorleespiet is weer in het land en komt tussen 10 en 13 uur voorlezen! Piet kan ook zingen en deelt een leuke kleurplaat uit!
Tussen 10.00 en 13.00 uur, toegang vrij.


Zaterdag 2 december – Chateaukoken voor iedereen
Chateaukoken voor iedereen! Het is mogelijk en dat komen Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy vertellen. Onze eigen 'Gort', Jan, serveert een kleine proeverij uit het kookboek van Ilja en Caroline. Terwijl de kasteelheer en zijn wijnboerenminnares vertellen over hun leven en het eten in Frankrijk.
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag even reserveren


Zondag 3 december – College Cultuurcafé over Nederlandse muziek
Het is de eerste zondag van de maand en dus weer tijd voor College Cultuurcafé. Peter Voskuil schreef een allesomvattend, vuistdik boek over de geschiedenis van de Nederlandse populaire muziek. Bomvol anekdotes en interviews. Kees van Hooff gaat in gesprek met Peter Voskuil. Duo 2 Men's JoKe verzorgt vanaf 14.00 uur de muzikale aankleding die bij dit onderwerp niet mag ontbreken.
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag even reserveren


Zaterdag 9 december – Rinske Hillen & Thomas Rosenboom
Boekpresentatie van Houtrot, het romandebuut van Rinske Hillen. Thomas Rosenboom neemt Rinske mee langs de boekhandels, omdat hij vindt dat we het boek allemaal moeten lezen.
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag reserveren.

Zondag 10 december – Amnesty Schrijfmarathon
Ook dit jaar neemt de Noordwijkse afdeling van Amnesty International plaats aan de stamtafel in Het Cultuurcafé en kunt u aanschuiven om een brief te schrijven.
Tussen 12 en 17 uur, toegang vrij.

Zondag 10 december – Akoestisch vertelconcert
Zangeres Helen Botman en singer-songwriter Peter van Vleuten spelen een akoestisch vertelconcert: Grote Verhalen.
Aanvang 15.0 uur, toegang vrij, graag reserveren.