Afbeelding
Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Dit plekje van de week, gemaakt door Lucas Mens, is te zien in de etalage van lijstenmakerij Bumble Bee, Kerkstraat 3.

Kijk voor het hele schilderij op www.denoordwijker.nl en raad wie dit is. Wie deze locatie herkent, kan zich melden in de winkel van Bumble Bee en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: Waar parkeer ik?

De oplossing van vorige week: Huis ter Duinstraat.


Inloopochtend in Jan Verwey Natuurcentrum

natuur n Op zaterdag 2 december van 10.00 tot 12.00 uur is er weer de maandelijkse inloopochtend in het Jan Verwey Natuurcentrum. Een ieder is welkom aan de Zilverschoon 20 of via de Bibliotheek aan de Akkerwinde 1a.

Voor informatie over excursies en natuur in en rondom Noordwijk, een gezellig kopje koffie of thee, of voor het uitwisselen van waarnemingen, bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn altijd deskundige leden aanwezig en meestal worden er op een groot beeldscherm actuele natuurfoto's vertoond.
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich vermaken met de prachtige vitrinekasten en het grote natuur-electrospel. Voor ouders en leerkrachten is er informatie over de Jeugdnatuurclub en over excursies voor (basis)scholen.
www.strandloper.nl


Kaarten op de Duinwetering

klaverjassen n Op vrijdag 1 december houdt Supportersclub vv Noordwijk haar maandelijkse kaartavond. Vanaf 19.30 uur wordt er geklaverjasd op Sportpark Duinwetering om leuke prijzen. Iedereen is welkom. Alle info staat op www.supportersclub-vvnoordwijk.nl


Darttoernooi V.v. Noordwijk

darten n Op zaterdagavond 30 december houdt Supportersclub V.v. Noordwijk weer het jaarlijkse darttoernooi. Inschrijven voor het toernooi doe je in de kantine van V.v. Noordwijk vanaf 19.00 uur. De eerste pijlen zullen rond de klok van 19.30 uur gegooid worden. En hou je niet van darts? Kom dan langs voor een lekker biertje. www.supportersclub-vvnoordwijk.nl