Vrede in je hart

Lezing n Op vrijdag 24 november zal om 20.00 uur de bekende filosoof, (zen)leraar en schrijver Hein Stufkens bij Palliam een lezing geven over 'De vrede in je hart'.

Zijn verhaal is wijsheid in verwarrende tijden, waar onze eigen onvrede zich in de onvrede van de wereld weerspiegelt. Stufkens doet je beseffen dat empathie en compassie ons goed kunnen helpen om te ervaren dat alles één is. Juist wanneer de vrede erg ver weg lijkt, kan je je daarvan bewust worden. Zowel in jezelf, als in de wereld om je heen. Hij geeft in deze P-talk handreikingen om beter met jezelf - en met ander - in vrede te kunnen leven. Op die manier kan je in deze woelige wereld zelf een bron van vrede worden. Stufkens brengt alle levenswijsheden op een lichtvoetige manier en kruidt zijn verhaal met een geweldig gevoel voor humor. Er zal tijdens deze avond voldoende ruimte zijn voor gesprek. Inschrijven kan via www.palliam.nl De avond is aan de Nieuwe Zeeweg 75 en duurt tot 22.00 uur. De bijdrage is € 5,00.


Schilderijen in Vinkenlaankerk

Expositie n Galerie ArtBoutique exposeert, in het weekeinde van 25 en 26 november, schilderijen van maar liefst zeven kunstschilders in de Vinkenlaankerk aan de Achterzeeweg.

De te exposeren schilderijen zijn overwegend realistisch te noemen. De schilderstijl varieert van fotorealistische fijnschilderkunst tot een impressionistische losse toets. ArtBoutique toont schilderijen van de bekende fijnschilders Rob van Assen, John Wassenaar, Leo van den Ende, Jan Nederlof, Arnold de Lange, Paul Vereecke én surrealist Jan van den Brink. Een aantal schilders is tijdens de expositie wisselend aanwezig.

De expositie is op geopend van 11.00 tot 17.00 uur. www.artboutique.gallery