Afbeelding
Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Dit plekje van de week, gemaakt door Machtelt IJdo, is te zien in de etalage van lijstenmakerij Bumble Bee, Kerkstraat 3.

Kijk voor het hele schilderij op www.denoordwijker.nl en raad wie dit is. Wie deze locatie herkent, kan zich melden in de winkel van Bumble Bee en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: Een amerikaan in de duinen.

De oplossing van vorige week: Beeld van Henriette Roland Holst op het Lindenplein.


Liberale borrel

vvd n Op vrijdag 24 november organiseert het nieuwe lokale netwerk De Noordwijkse VVD de Liberale Vrijdag Middag Borrel bij restaurant Fratelli aan de Kon. Wilhelmina Boulevard 5.

Iedere Zilker, Noordwijkerhouter en Noordwijker is welkom. Het is dus nadrukkelijk niet alleen voor leden van de VVD. Zoals gewoonlijk wordt er voor hapjes gezorgd en zijn de drankjes voor eigen rekening. De borrel begint om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur.


Fluks kan goede start niet verzilveren

korfbal n Fluks heeft de eerste competitiewedstrijd van het zaalseizoen niet winnend kunnen afsluiten.

De start was prima en de hele eerste helft koesterden de Noordwijkers 2 punten voorsprong. In de laatste minuten voor de rust wist WWSV de stand om te buigen in een 7-10 voorsprong. Waar WWSV in de tweede helft bleef scoren, wilde het bij Fluks niet meer lukken. Aan het einde was het verschil in score dan ook groot: 11-21. Ondanks dit ruime verlies kan Fluks moed putten uit een goede eerste helft en kan er met vertrouwen naar de komende wedstrijden gekeken worden, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen Aurora aankomende zaterdag.


Per bus naar RVVH-Noordwijk

voetbal n Zaterdag 25 november speelt V.v. Noordwijk uit tegen RVVH. Voor supporters is busvervoer geregeld. De kosten zijn € 7,50. De bus vertrekt om 12.30 uur vanaf de Duinwetering. www.supportersclub-vvnoordwijk.nl