Pelgrimage naar Santiago

pelgrimstocht n Op woensdag 15 november zal fotograaf Erik Flikkenschild bij Palliam, aan de hand van zijn eigen foto's, aanstekelijke verhalen gaan vertellen over zijn pelgrimstocht. Vijf jaar geleden liep hij de klassieke Spaanse route naar Santiago de Compostella.

Van deze 800 kilometer in 33 dagen heeft hij een bijzonder fotoboek gemaakt met inspirerende uitleg en praktische informatie. De reis wordt beleefd vanuit zeven afbeeldingen die de verschillende stadia van zijn spirituele groei verbeelden. Voor Fikkenschild is zijn pelgrimage een combinatie van mystiek, religie, filosofie en kunst. Dit samen is de deur naar zijn leven in het nu.

Inschrijven voor deze avond kan via www.palliam.nl De avond wordt gehouden aan de Nieuwe Zeeweg 75 en duurt tot 22.00 uur. De bijdrage is € 5,00.


Boerenburgers komen samen

welzijn n Boerenburgers ontmoeten Boerenburgers op maandag 20 november van 10.30 tot 12.30 uur in basisschool De Schapendel in de Stakman Bossestraat 73.

De Boerenburgers komen samen om te praten over: hoe sociaal/leuk/vrolijk en zorgzaam de wijk en haar bewoners nu al is;
ideeën om de wijk leuker/vrolijker/zorgzamer/socialer te maken; wat zijn (potentieel) geschikte plekken om elkaar te ontmoeten; hoe zowel online als offline ideeën, zorgen en wensen uit te wisselen; waar Boerenburgers het over willen hebben.
Ook mensen die niet in Boerenburg wonen maar wel bij deze wijk betrokken (willen) zijn of er werken, zijn zeer welkom. Er is koffie, thee en lekkers (door Boerenburgers zelf gemaakt).

Op woensdagmiddag 15 november van 15.00 tot 17.00 uur staan Robin, Cecile, Albert en Sara op straat in Boerenburg om mensen aan te spreken over dit feestje.


Bingo op de Duinwetering

bingo n Op vrijdag 17 november houdt Supportersclub V.v. Noordwijk weer haar maandelijkse bingo. Op Sportpark Duinwetering wordt vanaf 20.00 uur gespeeld om mooie prijzen. Iedereen is welkom