Iedere dinsdag – Cultuur bij Wilma Iedere dinsdagmiddag wordt het radio praatprogramma Cultuur Bij Wilma van de Bollenstreek Omroep opgenomen in Het Cultuurcafé. Schuif gezellig aan tussen 16.30 en 17.30 uur, toegang vrij.


Iedere woensdag – De Breischool
Breien met De Breischool. Iedereen kan aanschuiven, jong en oud, dames en heren, Nederlands- en anderstalig. Elke woensdag 14.00 – 16.00 uur. Deelname is gratis.


Zaterdag 18 november – Dag van het Stripboek
Tijdens de Dag van het Stripboek organiseert van der MEER in samenwerking met Antiquariaat Moby Dick een stripboekenmarkt. Schuif aan bij Dick Heins voor een workshop striptekenen voor jong en oud. Doe mee aan een Douwe Dabbert kleurwedstrijd en win een stripboekenpakket. Luister om 12.00 uur en 13.30 uur naar Han Peekel, De stripboekconnaisseur van de lage landen. Tussen 12.00 en 17.00 uur, toegang vrij. Wel graag even reserveren voor de workshop 14.00-17.00 uur (deelname €12,50 incl. stripalbum)


Zaterdag 18 november – Divaz
De band Divaz zorgt voor de muzikale aankleding van de Dag van het Stripboek. Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag even reserveren


Woensdag 22 november – Kinderworkshop Sinterklaas zonder baard
Een kinderworkshop rond het nieuwe boek van Sanne de Bakker 'Sinterklaas zonder baard'. Met Sanne de Bakker en Séline Schaft van Afrit24. Een workshop voor kinderen van 4 – 8 jaar. Aanvang 14 uur, deelname €7,50 p.p. incl. materialen


Vrijdag 24 november – Workshop hippe schaal schilderen
Maak een unieke grote schaal in Sint of Kerst stijl. Een workshop voor volwassenen onder begeleiding van Séline Schaft van atelier Afrit24. Aanvang 9.30 uur, deelname €25,- (incl. materialen, koffie/thee)


Vrijdag 24 november – Loopbaanspreekuur
Iedere laatste vrijdag van de maand houdt coach en loopbaanbegeleider Wenda Verhoog loopbaanspreekuur. Tussen 10.00 en 12.00 uur, inloop of maak even een afspraak in de boekhandel


Zaterdag 25 november – Trio Vuelo
Trio Vuelo combineert eigen nummers met veelal op Spaanse en Zuid-Amerikaanse leest geschoeide bestaande nummers. En uitstapjes naar lichte jazz en popmuziek. Aanvang 15 uur. Toegang vrij. Graag even reserveren.