Afbeelding
Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Dit portret van de week, gemaakt door Hans Berkhout, is te zien in de etalage van lijstenmakerij Bumble Bee, Kerkstraat 3.

Kijk voor het hele schilderij op www.denoordwijker.nl en raad wie dit is. Wie deze persoon herkent, kan zich melden in de winkel van Bumble Bee en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: dichter bij huis.

De oplossing van vorige week: Herenweg Bushalte, bij de rotonde aldaar.


Repair Café Northgo

Duurzaam n In Repair Café Northgo kunnen mensen op zaterdag 18 november allerlei goederen aanbieden voor reparatie. Ook kleding voor herstel- en vermaak werkzaamheden.

Het Repair Café geeft spullen een langer leven en richt zich hiermee op duurzaamheid. Zo laten de vrijwilligers zien dat repareren in en om huis vaak leuk en niet moeilijk is. Tussen 14.00 en 17.00 uur staan de vrijwilligers klaar om te helpen bij de reparatie van kapotte spulletjes. Menb kan bij het Repair Café terecht met o.a. elektrische apparaten, kleding, fietsen, meubels, speelgoed, etc. Ook is iemand aanwezig die mensen uitleg kan geven over de werking van telefoons, tablets en computers.
Wie niets te repareren of te verstellen heeft is ook welkom voor een bakkie en een gezellig praatje.
Het Repair Café is er elke derde zaterdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur in de Schietvereniging Blijf voor 't Land, Johanna van Hoornstraat 8..
Mensen die meer informatie willen hebben over het Repair Café Northgo, kunnen contact opnemen via: susan@repaircafenorthgo.nl Kijk voor actuele informatie op www.repaircafenorthgo.nl


Vlaamse Stoofpot in Jeroen

Themadiner n Op woensdagavond 29 november houdt Jeroen een thema diner met Vlaamse stoofpot van 17.15 uur tot 19.00 uur in de Ontmoeting van Jeroen.

Op het menu staan: Vlaamse stoofpot, Vergeten groenten met een krokantje van hazelnoot, Vlaamse frieten met mayonaise. Toe is er koffie met wat lekkers

De kosten zijn € 12,50 per couvert. Dinerbonnen hiervoor zijn tot 27 november te koop bij de receptie van Jeroen.