Dune & Forest houdt zaterdag een scratchdag in het teken van de Top 2000. | Foto: PR
Dune & Forest houdt zaterdag een scratchdag in het teken van de Top 2000. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Scratchdag in het teken van de Top 2000

Scratch n De Noordwijkse Close Harmony Zanggroep Dune & Forest organiseert op zaterdag 18 november een scratch in theater De Muze in Noordwijk, onder de titel "Top2000A-Muze".

Bij een scratch wordt overdag de muziek (na thuis te hebben geoefend) onder leiding van professionele zangcoaches ingestudeerd om in de avond voor publiek uit te voeren.

Zoals de titel doet vermoeden, staan op het programma nummers waarvan de organisatie vermoedt dat die op de Top 2000-lijst 2017 zullen voorkomen.
De uitvoering door het koor, bestaande uit zo'n 100 zangers uit Noordwijk (waaronder burgemeester Rijpstra) en wijde omgeving, staat onder leiding van de dirigent van Dune & Forest, Peter Janka.
Instrumentale begeleiding wordt verzorgd door de Noordwijkse band Juicy, die ook eigen werk ten gehore zal brengen. Bovendien krijgt ook het publiek de kans om diverse hits mee te zingen.

Kaarten € 12.50 zijn verkrijgbaar via www.demuzenoordwijk.nl of aan de balie van De Muze en ook via Boekhandel van der Meer of telefonisch via 3646226.