Halloween in het Vinkeveld

spoken n Zaterdag 28 oktober viert de wijkvereniging in het Vinkeveld weer Halloween samen met bewoners van Hoogtij en Deining. Deze bewoners zorgen ieder jaar voor een indrukwekkende en spannende invulling van dit evenement.

Dit jaar zal er zelfs op vier plaatsen in de wijk een spookhuis verrijzen. Kinderen kunnen aanbellen bij de huizen waar een lichtje voor het raam staat.
Vanaf 18.15 uur worden er griezelige gezichtsstempels gemaakt met schmink. Deze worden gratis gezet bij de Wijkjutter (Uitvaltij 2).
Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom bij de start van de Trick or Treat-optocht op het grasveld tegenover de school Hoffenne. Deze duurt tot 20.30 uur.


Modeshow

wieken n Zaterdag 28 oktober aanvang 11.00 uur is er in de Wieken een grote modeshow. Deze wordt georganiseerd door de KBO Noordwijk. Bij binnenkomst is er een gratis kopje koffie of thee. De firma Klooster komt met een grote sortering moderne kleding. Wie voor het bedrag van € 2,50 wil blijven lunchen kan dit doorgeven aan An, tel. 8881407. Koopt u iets, dan krijgt u deze van de firma Klooster weer retour.