Veiling voor een nieuw dak voor Maria ter Zee

veiling n De Maria ter Zee kerk is een betekenisvol huis voor liturgische vieringen, ook zijn er geregeld lezingen, workshops, tentoonstellingen en nog veel meer. Het is een gastvrij gebouw, maar dat kan alleen zo blijven wanneer het een goed en duurzaam dak heeft.

Daarom wordt op vrijdag 3 november een geweldige veiling gehouden, waarmee kan worden bijgedragen aan de verduurzaming van het dak van de kerk. Die verduurzaming is noodzakelijk om iedereen in het markante gebouw te kunnen blijven ontvangen.

Wie niet bij de veiling aanwezig kan zijn, kan leden van de commissie per e-mail of telefonisch opdracht geven een bedrag te besteden aan een of meer van de aangeboden artikelen. De lijst van artikelen staat op www.stjeroenenmariaterzee.nl.

Een veiling levert altijd een leuke spanning op! Kom daarom op vrijdag 3 november rond 19:30 uur naar de Duinzaal en biedt vanaf 20.00 uur mee op één of meer van de fantastische artikelen, waaronder twee bijzondere buitenpanelen! Kom in actie, beleef een reuze gezellige avond en help het zo belangrijke dak van Maria ter Zee te verduurzamen. Met elkaar gaat dat zeker lukken! De zaal is open om 19.30 uur.