Afbeelding
Foto: PR

Het Portret van de Week

kunstquiz n Dit portret van de week, gemaakt door Joke C. Bos, is te zien in de etalage van lijstenmakerij Bumble Bee, Kerkstraat 3.

Kijk voor het hele schilderij op www.denoordwijker.nl en raad wie dit is. Wie deze persoon herkent, kan zich melden in de winkel van Bumble Bee en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: Deze man is onlosmakelijk verbonden met de geur van patat. Wie is hij?

De oplossing van vorige week: jachthond.


Maaltijd met een goed gesprek

Baardmans n Vrijdag 27 oktober houdt Windkracht 3pt0 een maaltijd met een goed gesprek. Speciale gast is dominee Baardmans, alias van Jan Willem van der Straaten.

Deze frisse dertiger en theoloog preekt vooral via zijn vlogs op YouTube. Zijn filmpjes worden ook uitgezonden op de website van de Evangelische Omroep. Jan Willem heeft een bijzondere kijk op het leven en geloof. Tijdens deze maaltijd vertelt hij over zichzelf en gaan wij met hem in gesprek.
In verband met de catering kan men zich uiterlijk woensdag 25 oktober aanmelden via Windkracht3pt0@gmail.com
De avond duurt van 19.00 tot 21.30 uur en wordt gehouden in het Windkrachthuis, Hoofdstraat 8. De bijdrage in de kosten is € 10,- voor de maaltijd, drankjes en een supergoed gesprek.


Herinnerings-groep Het Uitvaarthuys

rouwverwerking n Wanneer je iemand, waarvan je veel hield, verloren hebt, volgt er een periode van rouw. Dat roept veel vragen op.

Het kan heel troostend zijn om ervaringen en gevoelens rondom rouwen te delen in ontmoeting en gesprek en elkaar zo weer wat op weg te helpen. Daarom start Het Uitvaarthuys Noordwijkerhout op maandagmiddag 6 november van 14.30 tot 16.30 een herinneringsgroep voor mensen die hun partner verloren hebben. Daarna om de week in totaal 6 samenkomsten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook als de uitvaart door een collega-uitvaartonderneming is verzorgd.

Na aanmelding volgt een persoonlijk gesprek om met elkaar kennis te maken en verdere vragen te stellen. Aanmelden bij Nel van Doorn tel. 06-37601374 of bij Het Uitvaarthuys 0252-376942.