Afbeelding
Foto:

Parochiële Israëlreis

Informatie-avond n Israël, het land van de Bijbel, staat bij velen stilletjes wel op het verlanglijstje. Bethlehem, het Meer van Galilea, Nazareth en Jeruzalem spreken tot ieders verbeelding. Verhalen uit het oude Palestina komen hier tot leven en gaan tegelijkertijd hand in hand met het Israël van nu.

Jos Westgeest, gecertificeerd reisleider, organiseert voor de Parochie Sint-Maarten van 6 t/m 14 maart een negendaagse reis naar Israël. In een prachtige tijd, waarin het voorjaar ontluikt en ook de voorbereiding op Pasen op vele wijzen tastbaar is. Tijdens deze volledig verzorgde reis maakt men onder leiding van professionele gidsen (NL) kennis met de belangrijkste plaatsen van het Heilige Land. De nachten zullen worden doorgebracht aan het Meer van Tiberias en in Jeruzalem. Het is geen bedevaartreis, maar eerder een culturele reis met religieuze aspecten. Ook als men geen directe binding heeft met de parochie is men welkom om mee te gaan.

Informatieavond

Wie geïnteresseerd is in het land Israël en eventueel in de reis, die is welkom om dan geheel vrijblijvend naar de informatieavond op donderdag 26 oktober te komen. Als gastspreker is Israël-kenner Piet van Midden uitgenodigd, die ook specifieke vragen kan beantwoorden. Dr. Piet van Midden is als docent Hebreeuws verbonden aan de Universiteit van Tilburg.

De informatieavond vindt plaats in De Beweegschool aan de Heilige Geestweg 26. Aanvang 20.00 uur. Hiervoor aanmelden kan bij Jos Westgeest, tel. 06-53622051 of via info@beleeftsamen.nl