Kerkenveiling voor Sint Jeroen

Veiling n In Hotel Royal op vrijdag 27 oktober de jaarlijkse kerkenveiling voor de Sint Jeroenskerk.

Ook dit jaar worden er weer talloze geweldige artikelen aangeboden die door een groot aantal trouwe schenkers beschikbaar zijn gesteld. Later op de avond maken leden van Carnavalsvereniging De Noortukkers hun opwachting.
Bijzonder dit jaar zal is dat men, bij voldoende deelname, zich kan inschrijven voor de op zaterdag 30 juni te houden barbecue in de tuin van de kerk. Hierbij zullen burgemeester Rijpstra en pastoor Blokland aanwezig zijn.


Louis Koppel blijft fractievoorzitter

raad n Om gezondheidsredenen heeft Carry Cramer besloten niet terug te keren in de rol van fractievoorzitter in de gemeenteraad. Zij blijft wel raadslid. Louis Koppel, die de functie van fractievoorzitter tijdelijk waarnam, zal deze functie nu vast gaan vervullen tot het einde van deze raadsperiode.


Jeroen huldigt vrijwilligers

vrijwilligersavond n Op woensdagavond 11 oktober vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats in het restaurant van Jeroen.

Deze avond wordt gehouden om de vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet voor de bewoners. Meer dan 100 vrijwilligers waren aanwezig. De vrijwilligers hebben genoten van het heerlijke buffet en de muziek op deze avond werd verzorgd door Paul Sellers. Er werden vijf jubilarissen in het zonnetje gezet: Ruud van de Berg (40 jaar), Alice Passchier (25 jaar), Aad van der Holst (12½ jaar) en Leny Alkemade (12½ jaar) en Baukje Mulder (12½ jaar).