Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Iona-viering met sterke verhalen

Verhalen n Op zaterdag 2 september om 20.00 uur start de Iona Groep Noordwijk haar seizoen met een bijzondere viering rondom het thema #SterkeVerhalen; het kernthema van het nieuwe programma van Palliam.

In deze viering staat een aantal verhalen en legenden rond Keltische heiligen centraal. Het zal een viering zijn met veel sfeervolle muziek en samen bidden.
De viering is een voorproefje op de feestelijke opening van het nieuwe programmaseizoen van Palliam. Dit gaat aansluitend om 21.00 uur van start met de bekende Abe de Verteller. Hij zal rond het kampvuur in de Duintuin allerlei Keltische verhalen gaan voordragen.
De Iona-viering is in de Maria ter Zeekerk, Nieuwe Zeeweg 73. De bijdrage is vrijwillig.


Feestelijke Reli-proeverij

seizoensopening n Windkracht 3pt0 en het jongerenwerk van de Protestantse gemeente Noordwijk, Windkracht Jong nodigen iedereen uit voor een feestelijke opening van het seizoen.

In het Windkrachthuis aan de Hoofdstraat 8 wordt op zaterdag 2 september een feestelijke reli-proeverij georganiseerd. Mensen van 0 tot 50 jaar (en wat ouder) zijn welkom om op een laagdrempelige manier iets te ervaren van verschillende godsdiensten.
Men maakt kennis met bijzonderheden van de grote godsdiensten zoals een gebedsslinger uit Tibet, een Yoga-oefening, een christelijk reli-moment. Je proeft van Marokkaanse thee, salades en broden uit allerlei werelddelen. WindkrachtJong is er ook, dus kinderen welkom.

De proeverij duurt van 17.00 tot ca. 19.00 uur. De kosten zijn € 2,50 voor iedereen vanaf 25 jaar, gratis voor iedereen jonger dan 25 jaar. Opgeven kan tot en met 30 augustus via windkracht3pt0@gmail.com