Afbeelding
Foto:

Ook V.v. Noordwijk geeft acte de présence

Gastheer n Natuurlijk is het zo dat op aan het toernooi ook wordt deelgenomen door een team van gasheer V.v. Noordwijk.

Omdat de spelers van de tegenstanders niet voor niets in de jeugdopleiding van betaald voetbalorganisaties spelen en dus ook meer tijd aan voetbal besteden, mogen bij Noordwijk enkele dispensatiespelers meespelen, die ouder zijn dan 14 jaar.


Het Noordwijk-team zal bestaan uit de volgende spelers: Yari Vreugdenhill; Joep Koolmus; Martijn van Wijk; Nicky Barnhoorn; Daan Kuiper; Moatasim El Yakoubi; Sem van Oosten; Swen Beijersbergen; Jesse van der Linden; Boyd van Oostrum; Ruben Marbus; Maurits Wasser; Job van der Mey; Toon van der Burg; Micha van Manen.

Deze spelers vinden het een eer te mogen spelen tegen tegenstanders waar ze normaal gesproken niet mee te maken krijgen. Ze zullen er alles aan doen om Noordwijk op een goede manier te vertegenwoordigen op het toernooi.

Talentvolle scheidsrechters

Een geselecteerde groep jonge scheidsrechters zal uitgenodigd worden wedstrijden te fluiten op het toernooi. Op deze manier krijgen jonge arbiters die aan het begin van hun carrière staan, de kans ervaring op te doen en zich in de etalage te plaatsen. Scheidrechters die in het verleden wedstrijden floten op het Cor Wouters toernooi, fluiten inmiddels in het betaalde voetbal of in de top van het amateurvoetbal.