Van links naar rechts: Thomas van der Meulen, Roos van Veen, Nynke Barnhoorn, Imme Mourits, Roxanne Cramer, Maarten Chin Chan Sen. | Foto: PR
Van links naar rechts: Thomas van der Meulen, Roos van Veen, Nynke Barnhoorn, Imme Mourits, Roxanne Cramer, Maarten Chin Chan Sen. | Foto: PR Foto:

Crescendo reikt diploma's en medailles uit

harmonie n Vier leden van de Noordwijkse muziekvereniging Crescendo hebben hun 1e muziek-examen met positief resultaat afgesloten. Afgelopen zaterdag konden zij, tijdens een gezellige Crescendo-barbecue, hun felbegeerde diploma in ontvangst nemen. De resultaten van de 4 blazers waren uitstekend.

Vanuit de blokfluitopleiding zijn er aan 2 leerlingen medailles uitgereikt. Zij stromen na de zomervakantie door om verder te gaan met hun muziekopleiding op respectievelijk altsaxofoon en slagwerk.

Ook een instrument (leren) bespelen bij Crescendo? Er zijn voor het nieuwe seizoen nog enkele lesplekken beschikbaar. Nadere informatie over muziekles en de vereniging is te verkrijgen bij de opleidingscoördinatoren van Crescendo, opleiding@crescendo-noordwijk.nl of is te lezen op www.crescendo-noordwijk.nl