Afbeelding
Foto:

100% geslaagden op Vakcollege Rijnmond

geslaagd n Feest op Vakcollege Rijnmond. Vmbo-basis behaalt voor het tweede jaar op rij een ongekend hoge score van 100% geslaagden. Op Vmbo-kader is maar liefst 97,5% van de leerlingen geslaagd. Dit werd afgelopen week uitgebreid gevierd met een feestelijke diploma-uitreiking.

Op donderdag 29 juni kregen de geslaagde examenkandidaten officieel hun diploma overhandigd in het bijzijn van familie en vrienden op Vakcollege Rijnmond. De leerlingen kwamen binnen op een rode loper waar zij werden verrast met een muzikaal onthaal door docenten en de Marchingband van de Chr. Drum- en Showfanfare DVS. Alle leerlingen werden in de feestelijk versierde gymzaal toegesproken door de directeur en toegezongen door de docenten. Daarna ging het echt gebeuren: de leerlingen kregen hun diploma en cijferlijst uit handen van hun mentor. Dit ging niet zomaar, want de mentoren wisten flink wat anekdotes over de leerlingen te vertellen. De inspanningen van 11 leerlingen werden extra beloond met het predicaat Cum Laude op hun diploma.


De heer Johan Stevens, directeur-bestuurder Stichting Andreas College: "Wij zijn bijzonder trots op onze leerlingen en het docententeam, niet alleen op Vakcollege Rijnmond maar ook op onze andere scholen; Pieter Groen en Limes Praktijkonderwijs. Zij hebben allen hard gewerkt om deze mooie resultaten met hoge slagingspercentages neer te zetten. Daar mogen we trots op zijn!"