Afbeelding
Foto:

V.v. Noordwijk gaat verder met Play2Improve

voetbal n Na het succesvolle seizoen verlengt VV Noordwijk de samenwerking met voetbalacademie Play2Improve. Het opleiden van 'eigen'jeugd is een belangrijk speerpunt binnende opleiding waardoor deze samenwerking een positief vervolg krijgt.

Na eerdere kennismaking, met de leerzame voetbaldagen bij VV Noordwijk, is afgelopen seizoen ook de start gemaakt met de 'techniekschool VV Noordwijk'. Een waanzinnig succes waar meer dan 110 kinderen aan hebben deelgenomen met als doel een nog completere voetballer te worden. Gezien dit succes, de enthousiaste reacties van ouders/kinderen en de voortgang die er is geboekt heeft V.v. Noordwijk doen besluiten de samenwerking uit te breiden.

Ook zal er komend seizoen nog meer aandacht worden besteed aan de jeugdtrainers binnen de club.
Daar waar er al diverse ambitieuze jeugdtrainers werden ingezet bij de techniekschool zal ook de start worden gemaakt met de cursus 'train de trainer'. Vooral voor beginnende trainers een absolute meerwaarde om aan deel te nemen.
Intern zal hier binnenkort meer duidelijkheid over komen.

Meer informatie over Voetbalacademie Play2Improve staat op www.play2improve.nl


Openluchtviering voor kinderen op Calorama

calorama n De jaarlijkse openluchtviering van de parochie Sint Maarten is om zondag 2 juli om 10.00 uur op het Jeroensveld op landgoed Calorama.

Deze speciale kinderviering voor alle kinderen uit de Bollenstreek wordt begeleid door diaken Bertijn Prins. Alle kinderkoren van de Parochie Sint-Maarten, afkomstig uit Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout, komen zingen. Dit jaar is gekozen voor het thema is 'Op reis met Jeroen', in het kader van het jubileumjaar 'Jeroen125'. Het is een eerbetoon aan de patroon Heilige Jeroen van Noordwijk en zijn verhaal wordt nagespeeld.

Na afloop van de viering wordt met elkaar gegeten en gedronken. Er wordt gedeeld van wat iedereen heeft meegenomen. Een kleedje om op te zitten meenemen is een aanrader.

Landgoed Calorama ligt aan de Gooweg 33. De ingang is naast de R.K. Begraafplaats. Er kan geparkeerd worden op het parkeerterreinen voor de begraafplaats en aan de overzijde hoek Gooweg/Van Berckelweg.


Kunstklank zoekt sterke handen

Vrijwiligers n Er wordt volop gebouwd aan het KunstKlanktheater, een mobiel bamboe theater ontworpen door Studio Akkerhuis, waar van 14-22 juli 'Gestrand Verlangen' wordt opgevoerd.

De voorbereiding van de theaterbouw vindt plaats op Calorama waar dagelijks veel vrijwilligers bamboe tribunes vervaardigen.
Bij bouw, inrichting en gebruik van dit theater staat duurzaamheid voorop: in energiegebruik, bij hergebruik materialen en in het benutten van alles wat strand en zee maar te bieden hebben.
Begin juli wordt het theater opgebouwd op het Noorderstrand, strandafrit 21.
Voor de opbouw zijn nog sterke handen nodig. Heb je tijd en zin om vanaf begin juli je handen uit de mouwen te steken, mail dan naar vrijwilligers@kunstklank.nl
Voor meer informatie zie www.kunstklank.nl

Afbeelding