Niet alleen op het strand maar ook op het Food Soul Festival en het Ibiza Festival was het goed toeven. | Foto: Wim Siemerink
Niet alleen op het strand maar ook op het Food Soul Festival en het Ibiza Festival was het goed toeven. | Foto: Wim Siemerink Foto:

Noordwijk in tropische sferen

Strand n Noordwijk was dit weekend in de ban van zon, zee en strand. Onder unieke zomerse omstandigheden vermaakten jong en oud zich ieder op hun eigen manier. Daar hadden met name de vele Duitse gasten, soms een lange rit, irritante files en het zoeken naar een parkeerplaatsje en heel vaak zelf een slaapplaats, voor over gehad.

Maar dan waren er wel de heerlijke bijna tropische temperatuur, het prachtige strand, de rustgevende zee met aan de horizon het park duurzame energie-opwekkers en het Ibizafestival op de K.W. Boulevard en de Grent. Badplaats Noordwijk was dit weekend de ideale verblijfplaats voor velen. Een echte toeristenplaats voor een deel ook met een Ibiza-uitstraling. Omdat verspreid over Boulevard en Grent meer dan 150 marktkramen compleet met een aan het festival aangepast aanbod, voor een belangrijk deel de sfeer bepaalde. Aan de voet van de Vuurtoren was er het inmiddels bekende 'Food Soul Festival'. Het plein was zoals altijd omgetoverd tot één groot open lucht restaurant. De fantastische weersomstandigheden, de gastvrije standhouders en sfeervolle muzikale omlijsting zorgden voor een echte zomerse sfeer en vaak van zichtbare 'love and understanding'.