| Foto: Jan Verloop
| Foto: Jan Verloop Foto: Cor de Mooy

Crescendo geeft concert bij 's Heeren Loo

Concert n Harmoniekapel Crescendo viert dit jaar haar 120-jarig jubileum. Om dit te vieren geeft de vereniging op zondag 28 mei een openluchtconcert bij 's Heeren Loo op locatie Willem van den Bergh. Iedereen is welkom.

Tijdens het concert treden zowel het A-orkest, onder leiding van dirigent Marije Koopmans, als het B-orkest onder leiding van dirigent Ad Baljeu, op. De (jeugdige) leerlingen van de (blokfluit)opleiding doen ook enkele nummers mee. Tijdens het openluchtconcert, met het thema 'Feest', treedt Clown Snorre op en kunnen aanwezigen genieten van verschillende feestelijke versnaperingen zoals popcorn en een suikerspin.

Het concert wordt gehouden bij Boerderij de Overkant, Hertenlaan 11 van 14.30 tot 17.00 uur. Start concert 15.30 uur. De entree is gratis; consumpties tegen betaling.


Asperges eten in Jeroen

Diner n Op woensdagavond 31 mei organiseert Jeroen, Jeroenspark 1 een aspergediner in de Ontmoeting van Jeroen van 17.15 tot 19.00 uur. Op het menu staan: Gestoofde asperges met warme beenham, gekookte krieltjes met peterselie en ei en koffie met wat lekkers toe. De kosten zijn 12,50 per couvert. Men kan tot 29 mei bij de receptie van Jeroen een aspergediner bon kopen. Wees er snel bij want vol is vol.