Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Ouddeken Advies 4 tegen 4 toernooi 2017

Voetbal n Op woensdagmiddag 24 mei 2017 wordt door voetbalvereniging SJC voor de 28ste keer het Ouddeken Advies/Regiobank 4 tegen 4 toernooi georganiseerd op het sportcomplex aan de Lageweg.

De organisatie is er trots op dat er dit jaar maar liefst 203 deelnemende teams, maar liefst 1.100 kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de Noordwijkse basisscholen mee doen aan dit jaarlijkse spektakel.

Sinds 2014 wordt het toernooi door de KNVB als een volwaardig straatvoetbaltoernooi gezien en hebben zij ook hun medewerking toegezegd. Dit houdt in dat de finalisten van de leeftijdsklasse groep 7/8 jongens en meisjes automatisch doorstromen naar de regionale finales van het KNVB Straatvoetbaltoernooi.

Naast het toernooi zijn er speciale prijzen voor teams met de meest originele kleding, dit jaar in het thema van Noordwijk Sportcity. Verder zijn er meerdere verenigingen aanwezig om kinderen ook kennis te laten maken met andere sporten en culturen.

Ook dit jaar start het toernooi met een openingswedstrijd tussen een team van de vakdocenten van de Noordwijkse basisscholen en een team van B&W en raadsleden.