De drijvende krachten toasten vorig jaar na afloop van Proef Noordwijk al op haar derde editie. | Foto: PR
De drijvende krachten toasten vorig jaar na afloop van Proef Noordwijk al op haar derde editie. | Foto: PR Foto:

Derde editie van Proef Noordwijk in de steigers

culifeest n Proef Noordwijk is niet meer weg te denken op de agenda van culinaire evenementen. Voortbordurend op het succes van voorgaande jaren kan Noordwijk verzekerd zijn van de derde editie van dit culinaire evenement.

Inmiddels hebben zich voldoende deelnemers aangemeld om Proef Noordwijk 2017 te kunnen organiseren. Van de deelnemende restaurants en food retailers aan de voorgaande edities zijn de meesten weer aanwezig. Nieuw op het programma, of eerder gezegd menu zullen zijn oriëntaalse gerechten, die zullen worden ingevuld door een tweetal restaurants.
Proef Noordwijk 2017 gaat plaatsvinden in het weekend van 25, 26 en 27 augustus. Wederom op het intieme en inmiddels beproefde Verkadeplein aan de Van Limburg Stirumstraat in Noordwijk-Binnen. Culinaire liefhebbers zullen drie dagen lang de gelegenheid hebben om op verschillende wijzen kennis te maken met het culinaire aanbod van Noordwijk. Vorig jaar waren er meer dan 2500 bezoekers.
De bedrijven die in elk geval op Proef Noordwijk acte de présence zullen geven, zijn Bistro Noordzee, Patisserie & Chocolaterie George Vis, Grand Hotel Huis ter Duin, Happazz, Hiro Mina, Keurslagerij Krijn van der Bent, Restaurant De Lamme Goedzak, Hotels van Oranje, Palace Hotel Radisson Blu en Restaurant Villa de Duinen. De organisatie is nog met een aantal geïnteresseerde horecabedrijven in gesprek. De Noordwijkse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland staat weer volledig achter de organisatie van Proef Noordwijk. Iedereen kan zich op de hoogte houden via de facebookpagina.
Om het evenement verder inhoud te geven en voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, is Proef Noordwijk nog geïnteresseerd in een aantal sponsoren. Zowel financieel als materieel. De organisatie heeft hiervoor verschillende sponsorpakketten beschikbaar. Ook is iedereen welkom als Vriend van Proef Noordwijk. Wie zich hiervoor inschrijft, wordt tijdens de opening als VIP behandeld. Ook wordt u uitgenodigd voor verschillende culinaire evenementen gedurende het jaar tussen de edities Proef Noordwijk. Men kan hiervoor vrijblijvend contact opnemen met Aad Steenvoorden, tel. 06-10098835 of Peter Pauëlsen, tel. 06-43410620. Meer informatie www.proef-noordwijk.nl