| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

MSV verslikt zich in Olympia ´72

handbal n Nog de laatste zaalwedstrijd vers in het geheugen tegen Olympia was nu hetzelfde team maar nu in de veldcompetitie de tegenstander.

Een verloren finale om het kampioenschap zou een revanche kunnen worden. Deze keer een goed leidende scheidsrechter die aan beide kanten penalty's durfde te geven. Maar konden de dames uit Noordwijk wel partij geven?
De eerste paar doelpunten waren voor de Wassenaarse dames en al snel keek MSV tegen een achterstand aan. Hoewel de verdediging met regelmaat goed dicht zat ontbrak het aan aanvallen waaruit de doelpunten gemaakt moesten worden. Olympia was deze zondag een maatje te groot voor MSV.
MSV kon in de eerste helft niet meer dan vier doelpunten maken. De ruststand was 9-4 voor Olympia.

De tweede helft begon middelmatig. Het duurde lang voordat er weer gescoord werd. De keepster van MSV stopte twee penalty's en MSV mocht er ook 2 nemen waarvan er 1 werd gescoord.

Pas ver in de tweede helft kreeg MSV weer grip op de wedstrijd en kon 5 doelpunten scoren maar er was te weinig tijd over om de achterstand in te lopen. De eindstand was 17-11 voor Olympia.

Rozi Prins was in deze wedstrijd de topscoorster. Verder waren het Marloes Halvemaan, Joyce en Samantha Godé en Emma Schepens die deze zondag voor de doelpunten zorgden.