Frans Bruinzeel en Marie José Fles onthulden het nieuwe logo. | Foto: Joke van der Zanden
Frans Bruinzeel en Marie José Fles onthulden het nieuwe logo. | Foto: Joke van der Zanden Foto:

Welzijn Senioren Noordwijk wordt Welzijn Noordwijk

welzijn n Sinds 27 januari is de naam van Stichting WSN veranderd in Stichting WN. De stichting is er nu voor alle Noordwijkers en niet alleen voor de senioren, dus moest de S eruit. Bij de presentatie van de 13 editie van 'Leef' werd het nieuwe logo onthuld door redactievoorzitter Frans Bruinzeel en wethouder Marie José Fles.

Door Joke van der Zanden

Het was 13 maart gezellig druk in het Trefpunt met genodigden die allemaal getuige wilden zijn van de onthulling van het logo.

"Bijna alle wethouders zijn aanwezig omdat iedere wethouder wel 'iets' in zijn portefeuille heeft met betrekking tot welzijn. Welzijn betekent voor iedereen iets anders. De stichting heeft nu de brede doelstelling om het welzijn van alle inwoners te bevorderen door het stimuleren van zelfredzaamheid en participatie in de samenleving. De nieuwe editie van 'leef' is duidelijk verjongd, niet dat we de ouderen vergeten zijn. Er staat veel sport in want dat verbindt zowel jong als oud. Het blad ziet er weer perfect uit met veel nieuwe interviews", aldus Frans Bruinzeel.

Samen met wethouder Fles werd een nieuw stralend logo onthuld in de kleuren wit, oranje en blauw met de tekst: Welzijn Noordwijk, samen, innovatief, vrolijk en zelfbewust.

Het tijdschrift 'Leef', valt binnenkort gratis op de deurmat. In het informatiemagazine staan onder andere de volgende interessante artikelen: Sporttalenten naar de top, Kerkstraat, een make-over van de postbode, Noordwijk straalt met zeven sterren, Space Expo en heel belangrijk: gezonde voeding. Dat is slechts een kleine greep uit het nieuwe tijdschrift voor alle Noordwijkers.