Afbeelding
Foto:

Michiel van der Klugt is Noordwijks kampioen

tafeltennis n Michiel van der Klugt is, vrijdag 3 maart, winnaar geworden van het Noordwijkse kampioenschap tafeltennis. De finalepartij tegen René van Dijk wist hij in vier games in zijn voordeel te beslissen.

Voorafgaand aan de finale werden de voorrondes gespeeld. Het aantal deelnemers viel een beetje tegen. Slechts 15 deelnemers traden in het strijdperk terwijl er minstens 20 toezeggingen waren. Onder de deelnemers veelal leden van TOV, maar ook enkele oud-leden die ook een gooi naar het predicaat Noordwijks Kampioen wilden doen.


Gespeeld werd in 3 poules waarvan de winnaars in de halve finale kwamen. De vierde deelnemer daaraan was de speler die in de poules de beste tweede was. Dit leidde tot een halve finale tussen Jan Does - René van Dijk en Oscar Turk - Michiel van der Klugt. De spannende partijen hadden tot gevolg dat de finale ging tussen René van Dijk en Michiel van der Klugt. Die finale verliep zoals insiders dat van van der Klugt gewend zijn. De eerste game verliezen en daarin voldoende te hebben gezien om het verdere verloop te bepalen en zo ging het dus ook nu, al moet worden gezegd dat oud-speler Van Dijk, die 4 jaar geleden nog voor TOV in de tweede klas uitkwam, het zeker niet cadeau gaf.

Inlooptafeltennis

Heb je ook zin om te tafeltennissen? Iedereen is welkom op woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. Je betaalt 3 euro per keer en het gaat vooral om de gezelligheid en lekker in beweging zijn. Batjes zijn aanwezig.