De zang van de pimpelmees en andere vogels leert men herkennen met de cursus van Natuur en Vogelbescherming Noordwijk. | Foto: Jan Hendriks
De zang van de pimpelmees en andere vogels leert men herkennen met de cursus van Natuur en Vogelbescherming Noordwijk. | Foto: Jan Hendriks Foto:

Vogelzangcursus

natuur n De Vereniging voor Natuur en Vogelbescherming Noordwijk houdt dit voorjaar wederom een Vroege Vogelzangcursus.

Wie ook wel eens wil weten welke vogel er zo mooi zingt in de achtertuin is welkom bij deze cursus in april en mei. Er zijn drie theorie avonden: donderdag 6 en 20 april en woensdag 3 mei in het Jan Verwey Natuurcentrum, Zilverschoon 20. Aansluitend aan de theorie-avonden zijn er drie vroege vogelexcursies op zondag 9 en 23 april en 3 mei. Deze gaan naar het Leeuwenhorstbos en de Amsterdamse Waterleidingduinen.
Het cursusgeld is € 32,50 voor leden en € 40,- voor niet-leden incl. lesmateriaal en koffie. Wanneer men als niet-lid meteen lid wordt voor € 10,- per jaar is het cursusgeld € 32,50.
Aanmelden voor de vogelcursus en evt. lidmaatschap kan via dkistemaker@planet.nl o.v.v. naam, volledig adres en telefoonnummer.