De Electric Blues Band is één van de zes bands die optreden. | Foto: PR
De Electric Blues Band is één van de zes bands die optreden. | Foto: PR Foto:

Noortukse Beatnacht

concert n Op zaterdag 1 april vindt de 5e editie van de Noortukse Beatnacht plaats met optredens van De Zodiaks, The Blister Blues Band, De Krikkers, Speed, Electric Blues en Sugar Fix.

De Noortukse Beatnacht is een avond met optredens van Noordwijks langst bestaande bands. Het is daarmee een reünie voor de fans van de Noordwijkse popmuziek. Inmiddels is Noordwijk toe aan een lustrum editie van dit reünie evenement. In 1983 vond de eerste Beatnacht plaats in dorpshuis de Kuip. In 1993 werd er, in het kader van Noordwijk voor Boven Volta, forser uitgepakt in de Northgo sporthal: maar liefst 10 bands traden op op twee podia. Anno 2017, presenteert PopPodium Noordwijk de 5e editie. Een lustrum met een 3 tal bands van het eerste uur aangevuld met 3 bands die ook toe waren aan een reünie.

De Noortukse Beatnacht vindt plaats in de SJC sporthal, Lageweg 6. Kaartjes kosten in de voorverkoop € 7,50 en zijn te koop bij Fairprice, Kerkstraat 1, Faase, Pr. Bernhardstraat 90. Aan de zaal kosten de kaartjes € 10,00. De zaal gaat open om 19.00 uur, eerste optreden is om 19.30 uur. Meer informatie staat op Facebook.