De Lions houden op 24 maart een benefietdiner voor Reuring in de samenleving. | Foto: Archief
De Lions houden op 24 maart een benefietdiner voor Reuring in de samenleving. | Foto: Archief Foto: Cor de Mooy

Diner voor Reuring

benefietdiner n Lionsclub Noordwijk houdt op vrijdag 24 maart samen met De Baak een diner waarvan de netto-opbrengst is bestemd voor 'Reuring in de samenleving'.

Reuring in de samenleving is in 2015 opgericht voor inwoners van Noordwijk die vanwege baanverlies, een burn-out, een partner die is weggevallen of willekeurig welke andere persoonlijke reden ook, voornamelijk thuis zitten. Voor hen biedt Reuring in de accommodatie op het sportcomplex van V.v. Noordwijk enkele middagen per week een laagdrempelige plek van samenkomst.

Voor het bekostigen van de geboden activiteiten en hulpmiddelen is Reuring geheel afhankelijk van bijdragen van sponsoren en derden. Reden waarom Lions Club Noordwijk op vrijdag 24 maart in samenwerking met De Baak Seaside een diner in De Baak organiseert om fondsen te werven voor de aanschaf van een oven, computerapparatuur en spelmateriaal. Deelname aan dit viergangendiner kost € 55,- p.p. Nadere informatie staat op Facebook. Aanmelden kan tot 11 maart bij Patrick Damen, pdamen@me.com, tel. 06-53421484.