De dames van MSV Handbal hebben hun draai gevonden en wonnen van V&C. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Handbaldames nu echt op stoom

msv n Winst in de vierde wedstrijd op rij zou de dames van MSV handbal in de top 3 van de competitie doen belanden, zal dat lukken? Het eerste doelpunt van de wedstrijd was voor V&C. Daarna was het MSV die op stoom kwam door een mooie valworp van topscoorder Joyce Godé. Daarna volgde een penalty die ook benut werd door Joyce die door arbiter Schepens aan Rozi Prins werd toegekend. Daarna waren het ook de zussen Anne en Emma Schepens die mee hielpen aan een voorsprong van 5-1. De tegenpartij scoorde in de eerst helft nog 3 keer. Door goed samenspel in de eerste helft en ook een stabiele verdediging kon MSV ver uitlopen. De ruststand werd 16-3 voor MSV. Om je hoofd er goed bij te houden als het zo makkelijk gaat is toch een opgave. Dat bleek wel in de loop van de tweede helft. Het lukte V&C toch tot scoren te komen. De einduitslag was 29-11 voor de dames van MSV.