Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Down to Earth

Down to Earth is een film gemaakt door een Nederlandse familie, die op zoek ging naar een nieuw perspectief op onze doorgedraaide wereld. Rolf en Renata trokken vijf jaar met hun drie kinderen over de hele wereld, van Peru tot Namibië, van Noord-Amerika naar een afgelegen eiland bij Australië. De intensieve gesprekken die ze voerden met stamhoofden en oude wijzen legden ze vast in 200 uur film. Van dat materiaal maakten de selfmade filmmakers Down to Earth, die niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook een diepe indruk achterlaat. De 'Earth keepers' weten als geen ander hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe noodzakelijk het is om de aarde te koesteren. Met de film wordt een spiegel voorgehouden over onze manier van leven, en probeert ons te laten herinneren waar we vandaan komen. 'Een reis op zoek naar de bewakers van de aarde'.

Woensdag 25 januari, aanvang 20.00 uur. Entree: € 9,00.

Het Groot niet te Vermijden

Zijn het gladde jongens? Ja, maar ze kunnen ook prikkelen! Al meer dan 25 jaar staat Het Groot voor humor, goede muziek, theater en muzikale grappen. Messcherp of met een baard… In razende vaart wisselen de scènes elkaar af en schiet u vanuit ontroering in de slappe lach. Louis, Chris, Peter, Jochem en Sjoerd gaan nog steeds geen instrument of genre uit de weg, en weten ieder publiek uit de stoelen te spelen. 'Shave, Rattle and Roll' is feelgood muziektheater: een goodiebag met voor ieder wat wils. Ervaar het zelf!

Vrijdag 27 januari, aanvang 20.15 uur. Entree € 23,00.

Hart tegen Hart
Rick Engelkes en Richard Kemper gaan een nieuw theateravontuur aan! Komend theaterseizoen zullen zij samen te zien zijn in het nieuwe toneelstuk Hart tegen Hart. Het is niet de eerste keer dat de heren met elkaar samenwerken, Kemper schreef eerder mee aan het script van De Huisvrouwmonologen voor Rick Engelkes Producties.

Woensdag 1 februari, aanvang 20.15 uur. Entree € 25,00.

Afbeelding