Thijs en Anne Steenvoorden in hun pas geopende showroom aan de Molenstraat 5. | Foto: Joke van der Zanden
Thijs en Anne Steenvoorden in hun pas geopende showroom aan de Molenstraat 5. | Foto: Joke van der Zanden Foto: Cor de Mooy

Steenvoorden Tweewielers verhuist naar de overkant

verhuizing n De fietsenwinkel van Thijs en Anne Steenvoorden, die al 11 jaar in de Molenstraat gevestigd is, is verhuisd naar de overkant. Nu Molenstraat 5, in het voormalige pand van Berkhout.

Door Joke van der Zanden

De nieuwe grote showroom van de familie Steenvoorden is voor fietsliefhebbers een echte snoepwinkel. Je zou er makkelijk een uurtje door kunnen brengen om de mooiste fiets uit te zoeken. Intussen wordt je kundig geadviseerd door Thijs Steenvoorden.

"Ik repareer fietsen vanaf mijn 14e jaar en dat is inmiddels al 37 jaar, dus je kunt uitrekenen dat ik 51 jaar oud ben", lacht Thijs Steenvoorden, vader van 4 kinderen waarvan hij stiekem hoopt dat er een opvolger bij zit.
Fietsmerken zoals Union, Gazelle, Giant, Pegasus en BSP staan allemaal in de showroom. Diverse soorten elektrische fietsen, stads- en sportieve fietsen, kinderfietsen en allerlei accessoires zoals fietstassen, kratten, manden, sleeën en fietshelmen zijn er te vinden.

"Het voordeel van een fiets kopen in je eigen dorp is dat het makkelijk en dichtbij is en er goede service wordt verleend. Als de fiets een onderhoudsbeurt krijgt of in reparatie is kun je een leenfiets meekrijgen, natuurlijk voor niks. Ik geef eerlijke voorlichting. Ik verkoop liever een fiets minder, maar dan wel met een eerlijk verhaal. Vooral bij elektrische fietsen is dat belangrijk. Je vraagt je samen met de klant af waarvoor ze de fiets willen gebruiken. Jaarlijks veranderen er ook dingen, wij krijgen dan een cursus of een workshop als er een nieuw model elektrische fiets uitkomt. In de werkplaats in de winkel hebben we allerlei software om elektrische fietsen uit te lezen", aldus Thijs.

Zoek je een goede fiets? Loop dan gerust even binnen bij Thijs en Anne Steenvoorden. Kijk ook een op www.steenvoorden-tweewielers.nl De winkel is geopend van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur. Dinsdagmorgen gesloten.


SJC wil huidige ploeg graag bijeen houden

Voetbal n SJC, die zijn huidige trainer Kees Zethof straks ziet vertrekken, kiest er nadrukkelijk voor de bestaande succesploeg ook voor de komende jaren in stand te houden.

Een aantal spelers heeft inmiddels aan de technisch verantwoordelijk bestuurder Patrick van den Berg te kennen gegeven dat er ook volgend seizoen op hen kan worden gerekend. Met name Raymond van Heijningen, Rick van Dijk en Juriaan van Duyn hebben dit tijdens het trainingskamp in Spanje toegezegd. Naast het aanblijven van deze drie spelers zijn het ook Timo Ruigrok, Stef van der Zalm, Abbas Al Tamimy, Kevin Schelvis en Dandy Steenvoorden die beschikbaar blijven voor de nieuwe coach Sjaak Polak, die zich tevens verzekerd weet van Selim Vllasaku, Joeri Brinkman, Koen Onderwater, Tim Gorter en Robin Meeuwenoord. Spelers die tot nu toe hun wedstrijden voornamelijk in het tweede elftal speelden.