Nostalgie istroef tijdens de kerstmarkt in en rond de Kerkstraat. | Foto: PR
Nostalgie istroef tijdens de kerstmarkt in en rond de Kerkstraat. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Kerstmarkt in Kerkstraat

dickens n De Kerkstraat winkeliers Vereniging in samenwerking met de winkeliers uit het Hof van Noordwijk en de Dirk, organiseert op zondag 11 december voor de zevende keer de Kerstmarkt van Noordwijk.

Ook dit jaar wordt de straat weer in kerstsfeer gebracht met veel verschillende kramen, koren een kerstpartyband en verschillende oude ambachten. De oude ambachten, volledig in Dickensstijl, staan verspreid door de straat en in het Hof van Noordwijk. Bij deze ambachtslieden is het ook mogelijk om mee te kijken bij bijvoorbeeld het glasblazen of de pyrografie. De markt is dit jaar volledig vol met bijna 40 kramen.

De vele producten en warme gerechten die er te koop zijn, maken het tot een van de gezelligste braderieën van het jaar. Tijdens dit winterfeest hebben de kraamhouders weer een gevarieerd aanbod voor het winkelende publiek. Het aanbod zal onder meer bestaan uit: lifestyle artikelen, kerstproducten, winterkleding, tassen, sieraden etc. Natuurlijk zullen ook de winkeliers uit de kerstraat en omgeving zich presenteren.