Zaterdag is er weer Repair Café in het gebouw van de schietvereniging. | Foto: PR
Zaterdag is er weer Repair Café in het gebouw van de schietvereniging. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Repair Café Northgo

duurzaam n We gooien met z'n allen veel te veel weg. Dat is slecht voor het milieu en voor je portemonnee. Het heeft echt zin om met zo'n apparaat toch maar even langs te gaan bij het Repair Café waar mensen zitten die zich niet zo makkelijk laten kisten.

Iedere derde zaterdag van de maand staan de vrijwilligers van het Repair Café Northgo weer klaar voor alles dat nog gerepareerd kan worden. Denk daarbij aan: koffiezetapparaten, waterkokers, lampen. Maar ook kinderspeelgoed, fietsen en tuingereedschappen. Speciale aandacht is er ook voor de problemen met smartphones en laptops. Veel mensen in de samenleving hebben soms problemen in het gebruik met hun tablets, smartphones of laptops. Met de kennis van de ICT-specialist kunnen veel zaken opgelost worden.

De reparateurs zijn deskundig, het is wel de bedoeling dat u tijdens de reparaties erbij blijft zodat overleg mogelijk is. De reparaties (op onderdelen na) zijn gratis. Koffie, thee en andere drankjes staan klaar.

Repair Café Northgo is op zaterdag 19 november van 14.00 tot 17.00 uur weer bij Schietvereniging Blijf Voor 't Land, Johanna van Hoornstraat 8.