In De Muze is er traditiegetrouw een episode uit de avonturen van Karel de Kok en Sinterklaas te zien voor het hele gezin. | Foto: Nick van Ormondt
In De Muze is er traditiegetrouw een episode uit de avonturen van Karel de Kok en Sinterklaas te zien voor het hele gezin. | Foto: Nick van Ormondt Foto: Cor de Mooy

De gouden Staf van Sinterklaas

sinttheater n Op woensdag 30 november beleeft Sinterklaas met de altijd vrolijke Karel de Kok, hoofdlakei Fransiscus en hofdame Frandolien weer een doldwaas avontuur in theater De Muze.

Het is weer bijna 5 december en traditiegetrouw slapen Sinterklaas en zijn pieten ook dit jaar bij Karel de Kok en zijn vrienden op het kasteel. De mooiste kamer wordt klaar gemaakt, de pakjes gaan in de grootste pakjeskamer en het paard krijgt een mooi plekje in de Koninklijke stallen. Alles loopt zoals het hoort te lopen op het kasteel. Maar dan ontdekt Prutspiet dat er iets vreemds aan de hand is met de staf van Sinterklaas! Heeft het misschien iets te maken met zijn tweelingbroer Loodpieter? Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden op tijd een oplossing bedenken, voordat Sinterklaas te weten komt wat er aan de hand is?
Aanvang 14.00 uur, Theater De Muze, Wantveld 2. Kaartprijs vanaf € 15,50. Reserveringen via www.demuzenoordwijk.nl of tel. 3646226.